Jokainen tuleva lapsiperheiden ja yksinhuoltajien laajennettu itsemurha on syyte oikeiston ahneesta vain itseensä eläytymisestä

 Jokainen tuleva lapsiperheiden ja yksinhuoltajien laajennettu itsemurha on syyte oikeiston ahneesta vain itseensä eläytymisestä


Vielä 50-luvulla oli ilmoituksia lehdessä - "annetaan lapset hyvään kotiin pitovaikeuksien vuoksi".

Sitten kehitettiin sosiaaliturvaa.

Nyt uusi itseensä eläytynyt oikeistohallitus - jossa rkp ja kristilliset saa hävetä itseään - tuhoaa oikeiston ahneuskiihkossa sosiaaliturvaa.

Ja nyt lapsiperheiden ja yksinhuoltajien toimeentulohädästä saamme nähdä syytteinä oikeistolle median uutisia - yksinhuoltajien ja lapsiperheiden laajennettuina itsemurhina.

Maassa - jossa syntyvyys on historiallisen alhaalla ja alhaisimpia Euroopassa.

Suonessa jossa oikeistohallituksen itseensä eläytymisen ahneudella ja perussuomalaisten maahanmuuttojarruttamisella - taataan se että varmasti huoltosuhde putoaa entisestään alaspäin.

Suomessa entinen ulkoinen turvattomuus Naton turvan puuttuessa - vaihtuu oikeistohallituksen myötä sisäiseksi turvattomuudeksi - ja vuosi vuodelta heikkeneväksi maanpuolustuskyvyksi nuorten ikäluokkien nopean romahtamisen vuoksi.

Lännen, EU:n, Naton ja Yhdysvaltojen pitäisi geopoliittisen turvallisuuden vuoksi osoittaa ynseyttä Suomen oikeistohallitusta kohtaan.

Huolenaan Suomen turvallisuuspoliittisen kyvykkyyden nopea lasku jo kymmenessä vuodessa nuorten ikäluokkien romahtamiseen.

Vain ja ainoastaan oikeiston itseensä eläytyvän ahneuskiihkon vuoksi - valtiovarainministeriön kansantalousammattitaidottomuuden komppaamana - jotka yhdessä tuhoaa vauhdilla Suomen sosiaaliturvan.

Rkp:n Eva Biaudet ja Anders Adlercreutz saavat hävetä rkp:tä Orpon hallituksessa.

Joka vie Suomen moninkertaiselle tuhon tielle sokeassa itseensä eläytymisen kiihkossaan.


https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/eerojuhani-vaarala/jokainen-tuleva-lapsiperheiden-ja-yksinhuoltajien-laajennettu-itsemurha-on-syyte-oikeiston-ahneesta-vain-itseensa-elaytymisesta/#comment-3922803


Yleinen trendi on ollut kauan lapsiperhevastainen – nyt se ryöpsähtää täyteen traagiseen epätoivoon oikeistohallituksen ja valtiovarainministeriön – lue:yhteiskuntaymmärtämättömän taloussaneluministeriön – saattelemana.

Enää ei voi olla vähävarainen lapsiperhe – lapsiperheenä selviää vain varakkaat.

Se on se julma natsistinen arvovalinta.

On meneillään taloudellinen rodunjalostus.


Tietysti kyse on myös siitä - että talouselämä ei halua päästää perusteettomasti kynsistään työvoimaa vapaaksi kansantalouden muuttujaksi ja kilpailutekijäksi - kuten sen kuuluu olla - jos ei ole työvoimaa ei ole bisnestäkään - kuten jos ei ole puuta ei voi olla metsäteollisuuden ylikapasiteettiakaan.


Talouselämä oikeiston ja valtiovarainhallitsemattomuusministeriön avulla yrittää saada Suomen pakkotyömaaksi - samaan aikaan kun se haluaa vapauttaa varakkaat yhä enemmän kaikista velvoitteista yhteiskuntaa kohtaan.

Ainoaksi yhteiskuntavelvollisiksi jääden pakkotyö-Suomen pakkotyöorjat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat