Kokoomus ja oikeisto - teistä ei ole - nyt - muuhun kuin potkimaan katkerana toisten rakennustelineitä nurin kun ette itse osanneet

 Kokoomus ja oikeisto - teistä ei ole - nyt - muuhun kuin potkimaan katkerana toisten rakennustelineitä nurin kun ette itse osanneet


Kommentti blogiini:


" Minkä logiikan mukaan media on ”tehnyt” Marinin bilettämisen?

Nähdäkseni Sanna Marin on ihan itse hillunut kaiken maailman bileissä (ja unohtanut, niin, siis pääministerin hommat).
Onko niin että valtion päämiehen edesotamuksista ei saisi tehdä julkisia? Hetkinen, missäs päin maailmaa tällainen ei ole sallittua? En nyt oikein muista, oliko joku Pohjois-jotain?

Kyllä kai asia on lopulta niin että Sanna Marinin glittertodellisuus on täysin hänen itsensä ja avustajiuensa harkitsemaa ja tarkoitus on saavuttaa vain presidentin virka tai sitten ”korkea” virka EU:a.
Tuota ”glittertodellisuutta” rakennetaan täysin harkitusti ja tekemiset suunnataan nuorille ja nuorille aikuisille jotka ovat lähitulevaisuuden äänestäjiä ja päättäjiä. "


Eerojuhani Vaarala #3722169 Kirjoittaja  Muokkaa
Uusi kommenttiVastaus kommenttiin: #3722138

Sinä oletkin kritiikittömän mediauskon pauloissa.

Toistan – media loi glitter-Marinin – Marin saattoi sitä auttaa – mutta ei tehdäkseen pääministeristä glitterpääministerin vaan raivatakseen tilaa muullekin kuin bresneviläistyyppiselle kraka kireällä politiikkotyypille.

Marin meni elämän sekaan ikäkaudelleen ominaisella tavalla ja madalsi politiikan ja tavallisen elämän kynnystä – myös nuorempien ikäluokkien suuntaan – eli uudistaa poliittista kulttuuria ja nuoremman kansan osallisuutta politiikkaan. Ja se on tervettä kehitystä.

Ja konservatiivinen pässinpäämedia ei hyväksy muutosta – vaan tuo esiin Marinin glitterin – tekeytyy hyväksikåytetyksi – samalla kun tekee glitter-Marinilla rutkasti rahaa.

Samaan aikaan ei kerro Marinin hallituksen aikaansaannoksista – niin että maakuntavaalitiaisuudessa Marin joutui Tampereen torilla mikrofoniin pitämään tiedotustilaisuuden hallituksen saavutuksista. Kun media ei kertonut. Näinkö alas media on työntynyt itseensä alakautta.

Että siis saatana media tukkii väylänsä pääministerin tiedottamiselta.

Ja silti – Marinin hallituksen saavutukset on omaa luokkaansa Suomessa, Marin on pääministerinä omaa luokkaansa myös kaiketi maailmassa. Korona, sote, Nato työllisyys.

Ja myöskin hallituksen toimintakyky ja muiden ministerien suoriutuminen on hyvää. Pääosin nuoria puolueiden puheenjohtajia tämän ihmehallituksen ytimessä.

Onko Suomen kansa typerää kun ei tajua tosiasioita – ja tyhmää kun menee Suomen psykopaattisen median kieroon paskanjauhantaan mukaan.

Ja vielä paskanjauhannan taustalla häärivälle oikeistolle – teillä oli yli kymmenen vuotta aikaa näyttää mitä saatte aikaan – ettekä saaneet aikaan lähellekään sitä mitä Marinin pääosin nuorten naispuoluejohtajien hallitus sai aikaan vajaassa kolmessa vuodessa.

Kokoomuksella ja oikeistolla on joko ideologia tai osaaminen pielessä tai molemmat.

Se on fakta joka syöpyy poliittisen historian sivuille. Ette te osanneet. Siinä on se lohtu – että siitä on hyvä lähteä eteenpäin – kun paikallistaa missä on.

Tottakai kokoomusta ja oikeistoa tarvitaan.

Mutta ei tuommoisena paskasakkina miten se näyttäytyy – mediaansa myöten.

Teistä ei ole – nyt – muuhun kuin potkimaan toisten rakennustelineitä nurin – katkerana siitä – kun ette itse osanneet rakentaa


Eerojuhani Vaarala #3722547 Kirjoittaja  Muokkaa
Uusi kommenttiVastaus kommenttiin: #3722541

Uniper-asiassa saattaa olla se pointti että pääministeri eli politiikka olisi liikaa puuttunut bisnesmaailmaan – joten se ohjattiin varsinaiselle vastuuministerille.

Olisi aika hurjaa jos pääministeri alkaisi suoraan ohjailenaan liike-elämää.

Kuka sitä sietäisi.

Siksi tässä Sannan joka paikkaan huutamisessa on ” äiti tuu pyyhkimään pylly ” sävyä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat