Kohuhakuinen media on ankkuroinut yleisökseen sen ihmisjoukon jolla elämä on tylsää ja pysähtynyttä

Kohuhakuinen media on ankkuroinut yleisökseen sen ihmisjoukon jolla elämä on tylsää ja pysähtynyttä


Joiden elämää vain joku kohu voi hetken vireyttää ja jonka mielen saa heräämään helposti moralismiin - koska heidän elämänsä on jo kauan sitten ja useimmilla aina ankkuroitunut heihin itseensä.

Niinpä heitä ei herätä mikään joka voisi olla heidän elämäänsä suurempaa - koska se olisi vain loukkaus heidän itsetunnolleen - josta he saavatkin pontimen kiivaalle moralismille.

Eikä media heitä halua häiritäkään jollain muulla vaihtoehdolla tai kehityspyrkimyksellä kuin heidän elämänsä - koska se veisi medialta helpon leivän - herätä vaan kohu moralismilla niin pysähtyneistön elämä kulkee kohusta kohuun.

Niinpä ne joille elämä on muutakin kuin oma elämä ja sen pysähdys - ei ole lainkaan kiinnostunut kohuista - vaan aidosta elämästä ja eettisyydestä. Ja oman elämänsä aidosta kehittämisestä. Eikä heitä myöskään kiinnosta yhtään kohusta toiseen elävät median seuraajat. Koska he tietää tasan tarkkaan mikä arvotyhjiö siellä ammottaa. Ja sitä myöten käsityskyky kaikkeen mitä on tärkeää.

Tässä mielessä ihmiset on jakautuneet median suhteen kahtia.

Kohukuohaihmisiin ja todellisen realismin ja etiikan ihmisiin.

Ja puolueissa on sekä puolueina että niiden sisällä samaa jakoa. Oppositiopuolueet ovat kohuelättejä, hallituspuolueet ei. Ilmankos hallitus on ollut niin aikaansaava.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat