Mistä moralistisessa nirhaamisessa on yhteiskunnallisesti kyse

Mistä moralistisessa nirhaamisessa on yhteiskunnallisesti kyse



  Media siirtää moraalisella nirhaamisella katkeroituneiden, pettyneiden, kateellisten ja saamattomien laiskojen ihmisten kokemisen negatiivisuuden nirhaamiseksi yhteiskuntaa kohtaan - hyödyttömäksi voimaksi joka ei auta ketään eikä mitään - sillä se sitoo nuo ihmiset yhä enemmän surkeaan elämäänsä - itsepetoksellisella kuvitelmalla muka vaikuttavansa elämäänsä jotenkin moralistisesti nirhaamalla jotain menestynyttä tai kaunista tms.

Median linja ei siis auta noita ihmisiä yhtään kohtaamaan ongelmiaan. Niinpä median rahastamisen välineinä ovat etenkin ne nuoret rääväsuisina riehuvat jotka ovat toivottomia ja purkavat aggressionsa nirhaamiseen. Media käyttää heitä raakasti hyväksi.


Samalla media luo katkerista nirhaajajoukoista muka poliittisen voiman - joka ei ole poliittinen voima - eikä edes poliittinen sanoma - vaan päinvastoin - sillä media luo käytännössä mediahälyn - peittämään niitä katkeruuden takana olevia elämänhallinta- ja näkemyksettömyysongelmia joita nuorilla on. 

Kun ei muuhun pystytä ruvetaan moralistiseen nirhaamiseen somessa - ulkoistetaan kaikki vastuu omasta tilanteesta muille.  Jonka hyväksikäyttö median toimesta on erittäin epäeettistä.


Joukossa on tottakai vanhempiakin ikäluokkia - mutta motiivi on sama - elämänsä pettymysten ja katkeruuksien pistäminen jäännöksettä kaikkien muiden mutta ei heidän itsensä syyksi. Nämä vanhempien ikäluokkien moralistiset nirhaajat on helppo havaita somessa ja yksilöinä nimetä. Kun taas nuoret toimii enemmän nimettöminä huutosakkeina.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat