Onko omistamisesta Suomessa tullut pääomasijoittamisen ja omistamisen aktiivisen vastuun kuolio joka passivoi ylisuojellun pääoman

 Onko omistamisesta Suomessa tullut pääomasijoittamisen ja omistamisen aktiivisen vastuun kuolio joka passivoi ylisuojellun pääoman


Että muilla on ylisuojellen vastuu siitä mitä omistan.
Että omistaminen on velvoitteiden poistumista.


Pitääkö osakkeenomistaminen tai metsänomistaminen kytkeä työvelvoitteeseen


Ja pankkivarojen sen osan omistaminen kytkeä joltain osalta johonkin tuottavaan ja työllistävään sijoittamisvelvollisuuteen - joka jää henkilökohtaisen kulutuksen jälkeen säästöön.

On syntynyt vaikutelma että kokoomus on katkera suorastaan siitä että joku ihminen ei tee työtä - melkein stalinistinen sormi pystyssä työvelvollisuuden suhteen - kainalosauvat nurkkaan, sairaus on teeskentelyä, nälkä merkki laiskuudesta, työllä paranee skitsofreniat ja muistisairaudet ja vanhuuskin loppuu kun se kielletään työvelvollisuuden tieltä. Hikipinkokokoomuslaisuus kunniaan.


Mutta kokoomus ei vaadi mitään osakesäästölaiskottelijoilta, ei metsänhoitoa niiltä joka sitä omistaa, eikä pankkitileistä osan pakkosijoittamista hyviä arvoja kuten aineettomia arvoja tuottaviin hankkeisiin.


Tämä kokoomuksen ääliömäinen selvästi kaikille nähtävissä oleva epäreilu kaksinaamaisuus tekee siitä ja kokoomuslaisista erittäin vastenmielisiä ihmisille.

Kokoomus on ytimeltään raskaasti ja sairaalla tavalla eriarvoisuuspuolue joka yleistää kokoomuslaisen hikipinkoisuuden kaikkeen eivätkä anna ihmisten elää rauhassa hikipinkovaatimuksilta sellaisina kun he on ja sellaisina kuin henkisen väkivaltaisuuden on annettu yhteiskunnan päältä toimettona katsoen heidät henkisesti vajakykyiseksi pahoinpidelty.

Hyvin pieni osa kansasta kokoomuslaisten tapaisia tukka suorana hikipinkona sinne tänne ryntäileviä. Hyvin hyvin pieni osa. Ja vielä pienempi osa joka hikipinkoisuudella menestyy.

Enhän minäkään vaadi kaikilta ihmisiltä itseni kaltaista analyyttista päivittäistä luovuusvyöryä  - koska se on epärealistinen vaatimus.


Kokoomuslainen hikipinkoisuus vie yhteiskunnasta ihmisiltä oikeuden elää rauhassa sellaisina kun he ovat. Ruoskapiiskuri.


Kokoomus on kaksinaamaisesti ihmisten elämänlaatua heikentävä puolue.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat