Tässä blogissa paljastan minkälaiseen tutkimuspohjaiseen arvoketjufarssiin politiikka saattaa perustua

 Tässä blogissa paljastan minkälaiseen tutkimuspohjaiseen arvoketjufarssiin politiikka saattaa perustua


Tästä näkee miten yliyleistetyn realismikatteettoman uhkakuvan perussuomalaiset ovat median kanssa luoneet pakolaisuudesta


Voisi jopa puhua mielipideharhautuksesta.

Jolla on myöskin se törkeä lopputulos - että myös työssäkäyvät maahanmuuttajat joutuvat keinotekoisella pohjalla mediassa luodun rasismin kohteeksi.

Yliyleistäviä medioita pitäisi sakottaa haitanteostaan. Suhteellisuudentajun menettämistä mediassa ei pidä sallia.

Tilastoja suhteellisuuksien taakse löytyy ja pitää ammattimedian löytää joka asiaan nykyään. Ja ammattimedian pitää myös somealustoissaan puuttua suhteellisuudentajuttomuuksiin.

Nyt niitä tilastofaktoja tippuu tutkijoiden sivulauseissa. Eivätkö hekään herätä kansaa suhteellisuustodellisuuteen.

Klassikkoesimerkki median yliyleistämisestä oli taannoin median juttu jossa kerrottiin muistaakseni alle sadan ihmisen mielenosoituksesta - joka Venäjän väkilukuun suhteuttamisen kautta Suomen väkilukuun suhteuttaen on kuin kissanpentu naukuisi tyhjässä kaupungissa

Iltalehti. ( tekstikohdan lihavointi minun )

Sen sijaan pakolaisuuteen suhtautuminen on suomalaisilla torjuvaa.

Enemmistö (52 %) katsoo, että liian suuri osa Suomeen tulevista maahanmuuttajista on pakolaisia.

Evan tutkimuspäällikön Ilkka Haaviston mukaan näkemys saattaa heijastella epävarmuutta tai huolta tulevasta kuin yksityiskohtaista tietoa tämänhetkisistä tulijamääristä.

Pakolaisia on kuitenkin maahanmuuttajista vain joka kymmenes, Haavisto muistuttaa.

Tutkimuksen mukaan 39 prosenttia vastaajista arvioi, että maahanmuutosta on Suomen taloudelle enemmän haittaa kuin hyötyä. Lähes yhtä moni (36 %) arvioi kuitenkin maahanmuuton hyötyjen peittoavan haitat "



Minun mielipiteeni:

Kysymys kuuluu - miten siis ja millä älyttömällä perusteella maahanmuutosta saa 39 prosenttia vastaajista enemmän haittaa kuin hyötyä Suomelle - kun maahanmuuttajista työllistyneitä on 90 prosenttia.

Etenkin kun työllistyneet maahanmuuttajat ei ole kuluttaneet yhtään Suomen koulutuseuroa Suomeen tullessaan. Mikä on miljardien säästö Suomelle - asia jonka minä luultavasti sanon loogisesti päätellen ensimmäisenä julkisuuteen.

Ja näitä katteettomia mielipiteitä laukovia somehölmöjä on some tulvillaan.

Ja miksi ylipäätään tuollaisia enemmän ihmisten ymmärtämättömyyttä ja tietämättömyyttä mittaavia tutkimuksia tehdään kun niiden kysymykset on jo valmiiksi pihalla.

Ja sitten julkaistaan suurena uutisena mitä mieltä ihmiset ovat.

Eikä yksikään tutkimus tai media tai poliitikot koskaan lataa niin kuin minä tässä - oikaisevaa näkemystä - että ihmisten mielipiteet ovat tilastokatteettomia mutuhöpötyksiä. Ja sitten poliitikot tekee kansan tiedollisen mutuhöpötyksen perusteella päätöksiä.

Kun lopputulos monen tutkimuksen kohdalla pitäisi olla.

Kansa on tietämätöntä mutuporukkaa, media levittää sen käsityksenä että kansalla on varma tieto, ja poliitikot ottaa sen sellaisena päätöstensä pohjana.

Tämähän on demokratian arvoa lokaan vetävää demokratian arvoketjufarssia - joka jo surkein tiedonhakumenetelmin hakee katteetonta mututietoa - ja muuntaa sen arvoketjussa kansa-tutkimus-media-poliitikot totuudeksi jonka pohjalta tehdään politiikkaa.

Olkaa nyt edes kiitollisia että edes minä paljastin tämän demokratian arvoketjufarssin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat