Tämä on minun "Venäjän nopean sodan häviämisen" rauhansuunnitelma perusteineen

 Tämä on minun "Venäjän nopean sodan häviämisen" rauhansuunnitelma perusteineen



Kylmin kyynisyys tässä on se että Putin ja koko Venäjä on Neuvostoliittoa myöten tehnyt tuota "Venäjä on rajaton" -imperialismiaan pitäen muualla asuvaa omaa kansaansa verukkeena mihin vain.


Yhdysvallat teki samaa - mutta on viisastunut - Venäjä ei.


Ja juuri se jos Venäjä ja sitä typerästi apinoiva Kiina saa Putinin imperialismi tarinan menestymän - johtaa siihen että kaikki alkaa tehdä samaa.


Venäjä todellakin revitään kappaleiksi sen surkeaksi romahtaneen armeijan takia.


Suomi nappaa vauhdilla lännen tukemana Karjalan kannaksen, Kuolan ja Petsamon ja Baltian maat lisää alueita, Kaliningrad lakkaa olemasta, Puola nappaa Valko-Venäjän. Kiina ottaa resurssikilpajuoksussa omansa. Jne.


Eli linjallani että Venäjän pitää NOPEASTI  hävitä sota ja hajota itsenäisiksi demokraattisiksi osavaltioiksi - joiden vakautta, kasvua ja itsenäisyyttä Yhdysvallat, EU, Kiina ja Intia yhdessä rauhanturvajoukoin valvovat.


On itse asiassa Venäjän pikaisen häviämisen ja itsenäisiksi valtioiksi hajoamisen rauhansuunnitelma. Venäläisten orjuuttanattomuuden rauhansuunnitelma.


Jossa estetään Putinin menetelmän menestys ja leviäminen - ja - imperialistisen raivon leviäminen maailmassa - josta tulisi kaikkialle kaiken tuhoava kaikki itselle -periaatteella vuosisadan mittainen sota.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat