Lännellä ja demokratioilla on monta kovaa valttia Venäjän ym konfliktien katalysaattoria vastaan.

Lännellä ja demokratioilla on monta kovaa valttia Venäjän ym konfliktien katalysaattoria vastaan.


On jo aika todeta - Venäjä ei halua valloittaa Ukrainaa - se haluaa valloittaa maailman. Se on ainoa järkeen käypä selitys miksi se haluaa rassata Suomen rajaa siirtolaisilla ja aikoa alkaa niitä lennättää Turkistakin. 

Jonka salliessaan Turkki rikkoo EU:n kanssa tekemää pakolaisten patoamissopimusta - ja joutuu sen vuoksi leimatuksi Putinin apuriksi sen ohella millä kyynisyydellä se suhtautui Hamasin hyökkäykseen Israeliin - jossa yhteydessä myös Venäjä rikkoi välinsä Israelin kanssa. 

Josta kaikesta marssii esiin vaatimus - lännen on aika alkaa tehdä jotain radikaalia jatkuvien häiriköiden Unkarin ja Turkin suhteen.

Putin on siis aktiivipaha. 

Kiina valmistautuu sellaiseen ja Intia on hölmö joka ei ymmärrä missä pahuudessa on mukana ja saattaa siinä ohessa astua yhä enemmän diktatuurikumppaniensa diktatuurihallinnon suuntaan - josta tulee aiheutumaan Intialle kovia sisäisiä paineita. Ei intialaiset osta Putinin menettelyjä ja silloin voi olla etteivät osta pian Modin mahdollista kasvavaa diktatuuriakaan.

Tämä yli 70 vuotiaiden arvoseniilien ukkojen diktatuuri-imperialismi-maailmanvalloitus kerho alkaa saada ihmiskunnan muun arvo- ja etiikkakehittyneisyyden valossa yhä surkuhupaisempia piirteitä - ovat yhtä arvokehittymättömiä ja sotaisia kuin räiskintäpelien teinipojat - mutta joista arvoseniileistä ukoista ei enää kehity hyviä ihmisiä kuten noista teinipojista - vaan entistä arvo- ja etiikkadegeneroituneempia.

Mutta tämä arvoseniili ukkokolmikko unohtaa muutamia asioita jotka tulevat työntämään heidät lopulta maailmanvalloitusleikeistään sotarikosvankiloiden nuhjuisiin nurkkiin pelaamaan shakkia.

1. Ensimmäinen unohdus on se näillä diktatuuriseniileillä - että yhtä paljon kuin äidit ja isät rakastavat lapsiaan niin yhtä vähän he haluavat olla hullujen etiikkavajaiden diktaattorien johtamia jotka vie heidän lapsensa sodan lihamyllyyn tapettavaksi. Suuri suru ja huoli on Venäjän äideillä.

Joten yhtä paljon kun he rakastavat lapsiaan ja yhtä vähän kuin he haluavat diktaattoreita niin yhtä paljon he haluavat elää demokratioissa - jotka viimeiseen saakka ei halua käyttää diktatorisia otteita kansalaisiinsa - eikä viedä kansalaisiaan sotimaan ellei ole aivan pakko - ja se aivan pakko on siinä jos se demokratia uhataan hävittää. Diktaattorien toimesta.

2. Ihmisillä - lapsiaan rakastavilla isillä ja äideillä - kaikkialla maailmassa on siis lopultakin pohjimmiltaan halu elää demokratiassa - jota todistaa se - että diktatuurimaista virtaa miljoonia ihmisiä joka vuosi elämään parempaa elämää demokratioihin. Se on yksi fakta joka tulee kaatamaan arvo- ja etiikkaseniilien ukkojen diktatoriset maailmanvalloituspuuhastelut.

3. Ihmisten pitää vain ymmärtää kysyä diktatuurimaissa - ja lännen auttaa heitä kysymään - miksi teidän pitää muuttaa kotimaastanne kun voisitte vaihtaa hallintomuotonne vain demokratiaan - ja ajaa itsenne sijaan diktaattorit kotimaastanne pois.

4. Siitä syntyy ja lännen pitää sitä synnyttää tuo kysymys - ja ohjata ihmiset kaatamaan valtioittensa diktatuurit.

Se syö lopulta vaikka sotienkin kautta arvoseniilin ukkokerhon vallan. Se on voima joka lännen pitää nostattaa heitä vastaan. Halu elää demokratiassa diktatuurin sijaan.

5. Eräs jonka arvoseniili ukkokerho on vakavasti unohtanut puuhissaan on se - että länsi on ollut oikein kiltti heille - aivan liian kiltti. 

Länsi ei ole edes aloittanut mitään todellista vakavaa haitantekoa. Sellainen voisi olla nyt takavarikoida kaikki Venäjän varat maailmalta - ja ryminällä ja nopeasti rahoittaa niillä Ukrainan 500 000 sotilaan liikekannallepano.  Ja myös iso läntisten vapaaehtoisten armeija - kunnon palkalla - vuoden ERIKOISOPERAATIONA - ajamaan Venäjä pois Ukrainasta - ja palkkasotilasjoukon parhaimmistolla sitten irrottaa Venäjän katalat kynnet mm Moldovasta, Georgiasta, Armeniasta, Kazakstanista ja Sahelin alueelta mm. 

Tai panna Tanskan salmiin Venäjän öljynviennille kunnon este.

Tai jos oikein sodaksi ryhdytään - niin järjestää Itämeren alueelle tilanne - jossa länsi uhkaa ja tarpeen mukaan valloittaa niin Kaliningradin,  Murmanskin kuin Pietarinkin - jos länsi oikein ilkeäksi ryhtyy.

Ja lännellä on jo nyt riittävästi joukkoja aloittaa menestyksekäs hyökkäys siellä ja lisää tulee nopeasti - eikä Venäjällä ole kykyä vastata tuohon invaasioon kunnolla ollenkaan.

Jossa tapauksessa jos länsi alkaa noin ilkeäksi - Putin putoaa polvilleen. Tyhmä - joka kuvitteli ettei länsi voisi olla oikein ilkeä. 

Kyllä länsi voi.

Ja Putinin polviin sattuu paljon vähemmän kun hän laskeutuu niiden varaan itse lännen pudottamatta - sillä - että laukaustakaan enää ampumatta vie kaikki Venäjän joukot pois Ukrainasta.

Kannattaisi siis arvo- ja etiikkaseniilin ukkokerhon ymmärtää mitkä ovat isoimmat faktat - joiden vyöryyn lähdölle he eivät mahda mitään. Ei yhtään mitään.

Enkä edes maininnut vielä talousfaktoja mukaan lukien Kiinan totaalinen heittäminen ulos lännen taloudesta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat