Aluillaan voi olla venäläinen tsunami Venäjää vastaan - joka kaataa sekä Putinin hallinnon - että koko Kremlin ideologioineen.

Aluillaan voi olla venäläinen tsunami Venäjää vastaan - joka kaataa sekä Putinin hallinnon - että koko Kremlin ideologioineen.


Putinin hallintoa vastustavat venäläiset voisivat taistella Ukrainalle maa-alueita Venäjältä.

Sillä Venäjän kyky puolustaa rajojaan on heikko.

Jota hyödyntäen aiemmin Ukrainan puolesta Ukrainassa taistelleet venäläiset - ovat sanojensa mukaan palanneet Venäjälle - taistelemaan Putinin hallinnon kaatamiseksi. 

Ja ovat vallanneet jo yhden kylän Venäjältä - luodakseen turvavyöhykkeen Ukrainalle.

Hehän voisivat vallata omalla alueella puolustuskyvyttömäksi tulleelta Venäjältä valttikortin Ukrainalle rauhanneuvotteluihin - me luovumme niistä kun Venäjä lähtee Ukrainasta.

Mutta on tuolla venäläisten taistelulla Putinin hallintoa vastaan kaksi muutakin merkitystä.

1. Sota siirtyy sisällissodan suuntaan Venäjälle - johon voi syntyä sisällissotapesäkkeitä mihin vain Venäjällä venäläläisten itsensä toimesta.

2. Ja mikä tärkeintä. Kreml saa maistaa omaa lääkettään omalla maaperällään venäläisten itsensä toimesta - että vallataan sotilaallisesti laittomasti alueita muilta valtioilta niiden alueellista koskemattomuutta rikkoen.

Joten aluillaan voi olla venäläinen tsunami Venäjää vastaan - joka kaataa sekä Putinin hallinnon - että koko Kremlin ideologioineen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat