Perussuomalaiset eivät kykene vielä aatteellisen puolueen abstraktiotasolle

 Perussuomalaiset eivät kykene vielä aatteellisen puolueen abstraktiotasolle


Josta syystä se ei ole edes hallituskyvykäs puolue vielä.

Sillä sen konkreettisen operaatiotason operaatioehdotukset ovat irrallisia ilman aatteellista pohjaa - joka hallituspuolueilla täytyy olla.

Asia näkyy myös kristillisissä - heillä on niin kapea aatepohja - että he voivat taipua ministeriopportunistisista syistä melkein mihin vaan. Koska suurin osa asioista on neutraaleja heidän kapealle aatepohjalleen.

Sillä vaikka perussuomalaiset saattavat pärjätä vaaleissa konkreettisten operaatioiden populismilla - niin sillä ei ole arvoa eikä kestävyyttä hallituksessa  - joka vaatii puolueilta perusteltua aatteellisuutta laajalta alueelta.

Eikä kansa pidä vallassaolijoiden operatiivisesta populismista - he vaativat hallituspuolueilta sekä aatteellisia että realistisia perusteita linjauksilta.

Siksi  joku maahanmuuton vastustaminen on pelkkä aatepohjaa vailla oleva helposti kaadettavissa oleva yksinkertainen konkreettis-operatiivis-populistinen argumentti joka ei riitä alkuunkaan aatepohjaksi.

Sama koskee kaikkia populistisia puolueita - niiltä puuttuu aatepohja ja tilalle on otettu nippu konkreettis-operatiivisia populistisia heittoja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat