Tämä on Kiinan viimeinen hetki astua kunniallisuuteen.

 Tämä on Kiinan viimeinen hetki astua kunniallisuuteen.


Tuossa on nähty Venäjän täydellisen tappion ja Kiinan yhteys niin kuin itsekin olen ajatellut





Kiina on huijattu Putinin hölmöilyihin - ja vain Venäjän perusteellinen lyöminen - saattaa vakuuttaa Kiinan siitä - että se joko päätyy eristyneeksi valtioksi - tai astuu takaisin kansainväliseen eettiseen ja kunnialliseen yhteistyöhön.

Siksi parasta mitä Kiina voi tehdä on auttaa nyt heti Putinin hallinnon sortumista ja Venäjän totaalista tappiota Ukrainassa.


Tämä on Kiinan viimeinen hetki astua kunniallisuuteen.


https://www.verkkouutiset.fi/a/ukrainan-voitto-ei-riita-venaja-taytyy-lyoda/#a6069b09


 Mitä tulee uuteen maailmanjärjestykseen - niin en sanonut siitä sanaakaan.

Blogini voisi sanoa koskevan vain sen edellytysten luomista - sitä että Putinin hallinto on kaadettu ja Venäjä poistunut Ukrainasta.


Ja mitä tulee itse uuteen maailmanjärjestykseen - niin minun mielestä siihen ei kuulu imperialismi eikä kolonialismi - ei edes halpatyövoimamaina.


Lisäksi siihen ei satavarmasti kuulu - se että Putinin hallinnon ja Venäjän kaltainen geopolitiikka on millään tavalla sallittua.


Joten kun Kiina ei tuomitse eikä estä Venäjän toimia - ja samaan aikaan puhuu Venäjän kanssa yhdestä suusta uudesta maailmanjärjestyksestä - niin myös Kiina on syytettyjen penkillä - pyrkimyksestä maailmanjärjestykseen jossa Putinin Venäjän kaltainen toiminta on hyväksyttävää.


Ja sehän ei Lännessä varmasti käy.


Ja juuri siinä kohdin Kiina meni yli rajan - josta sen on pian astuttava takaisin - ollakseen uskottava ja välttääkseen joutumasta eristyksiin mm Yhdysvalloista ja EU:sta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat