On massiivinen New York Timesin nostattama keinotekoinen eettinen ristiriita

On massiivinen New York Timesin nostattama keinotekoinen eettinen ristiriita

https://yle.fi/a/74-20033187

 Että pannaan vastakkain Hitler- tasoisen eettisen mätämunan Putinin Venäjän tekojen etiikka - vastakkaiseen eettiseen puntariin sen kanssa - että Putinin hallintoa vastaan Venäjän maaperällä Ukrainalle turvavyöhykettä muodostamaan lähteneet  Ukrainassa aiemmin Venäjää vastaan taistelleet Venäjän kansalaiset - ovat jostain saaneet tai ottaneet käyttöönsä kolme - että voi kauhistus niinkin monta - amerikkalaista panssariajoneuvoa. 

New Your Timesin nostattama häly on tuossa vertailussa kuin myrsky vesipisarassa tornadon keskellä Meksikonlahdella. Ketä kiinnostaa se pisara tornadon keskellä.

Jo se on kauhistuttava ero noiden kahden etiikan välillä - että New York Times ei kauhistele hirveyttä että venäläiset riistää ukrainalaisilta perheiltä lapsia vieden heiltä kodin, perheen, identiteetin ja pakkokasvattaa heistä pakkovenäläisiä.

Mikä hirveä noiden lasten ,vanhempien, sukulaisten, koko Ukrainan kärsimys. Aivan pohjaton ja loputon lapsen kuolemaan verrattavissa oleva kärsimys - ja Putinin petojen tahallaan aiheuttama maksimaalinen sadistinen tuska.

Ja New York Times vinkuu - saatana - että kokonaista kolme amerikkalaista panssariajoneuvoa on häpäisty viemällä ne taistelemaan noiden Putinin hallinnon sairaiden petojen kaatamiseksi.

Minkälainen kyynelten vuolas virta vyöryykään New York Timesin omistajilla ja toimituksella niiden kymmenien tuhansien kranaattien vuoksi kyynel per kranaatti joita ukrainalaiset ampuu pedoista pedoimpien Wagnerin joukkojen niskaan.

Mutta ei yhtään noiden suurten kärsimysten lasten sadistisen riiston vuoksi.

Säälillä odotan mihin etiikkarappioon amerikkalaiset poliitikot nyt yltää NYT:in jutun jälkeen.

Tämän median vuodatuksen vuoksi - NYT median jota voi hyvällä syyllä kutsua - arvostelukykyisen etiikan ja moraalin hautausmaaksi.

On näköjään surkeita medioita muuallakin kuin Suomessa.

Lapsellista nyhräämistä ison kokonaiskuvan äärellä ikäänkuin sen kokonaiskuvan syvintä etiikkaa sen globaalisti laajaa merkitystä myöten ymmärtäisi.

Hah!


Ps. Ihan vaan pikku vinkiksi - jos Ukraina ei voita Venäjää Ukrainassa ja jos Putinin hallinto ei kaadu - on Yhdysvaltojen kansalaiset itse todennäköisesti sotimassa Venäjää vastaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat