Valheen katastrofi - kaksi sanaa jotka kuvaa tsaarin ajan Venäjän, Neuvostoliiton ja nykyisen Venäjän keskeisen ytimen

Valheen katastrofi - kaksi sanaa jotka kuvaa tsaarin ajan Venäjän, Neuvostoliiton ja nykyisen Venäjän keskeisen ytimen


Ehkäpä jopa sadoin kunniamerkein rinnuksissaan Venäjän paraatiarmeija - joka kunniattomasti ei osaa sotia, käyttää sotilaitaan tykinruokana, teloitetaan omien toimesta. Armeija jonka teknistä kykyä söi Venäjän valheen hallinnon perusominaisuus korruptio, lähettää uutuuspanssarivaunujaan rintamalle täynnä vikoja, upottaa itse omia sota-aluksiaan jne jne.

Venäjä joka rakentaa suorastaan sadun tarkasti sensuroidun median sisään ja kietoo sen kansalaisten ympärille. Jotka uskottelee itselleen että kaikki on hyvin ja huomenna paremmin kun eilinen päivä toisensa jälkeen näytti ettei niin koskaan ollut. Ei satoihin vuosiin.

Ja johtajat puhuu ulkomailla tavalla asioista että ulkomailla joudutaan kysymään ovatko he psykoottisia - koska toden ja valheen välillä on niin valtava kuilu.

Tsaarin aika, Neuvostoliitto, uusi Venäjä.

Eikö ne ole kulkeneet valheen ja täydellisen itsekkään julmuuden katastrofista toiseen vuosisatojen ajan. Joka läpäisi Venäjän kansan koko ajan ja kaikkialla.

Onko nyt ja eikö olekin aika pysäyttää muun maailman toimesta - Kiina ja Intia mukaan lukien - tuo valheen katastrofi ensin Venäjän nopealla häviämisellä Ukrainassa, sitten Putinin hallinnon totaalisella kaatamisella ja sen jälkeen Venäjän pilkkomisella demokraattisten tasavaltojen osiin - jotta lopultakin kaikille haitallinen ja hyödytön valheen katastrofi saadaan loppumaan - ja alulle Venäjän kansassa ihan jotain muuta paljon parempaa - jota he eivät ole historiassaan koskaan nähneet.

Historia ja nykyhetki näyttää kiistattomasti että ihan Venäjän lähinaapureissakin kymmeniä kertoja parempi elämä joka suhteessa on mahdollinen - Venäjän ikuisen valheen katastrofin sijaan.

Tehkäämme se kansainvälisesti nyt tänä vuonna Venäjälle ja venäläisille mahdolliseksi vapauttamalla heidät valheensa katastrofista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat