EU:nkin pitäisi nimetä Suomi EU:n luontopyöräilymaaksi

EU:nkin pitäisi nimetä Suomi EU:n luontopyöräilymaaksi


Ei Oulu kanna suorien lentojen kanssa jos Oulu ei satsaa luontoon


 https://yle.fi/a/74-20019580


Siihen että keskieurooppalaiset löytävät kesät talvet Suomen metsät mm Oulujärven rannoilla. Sellaista luonnonrauhaa ja jokamiehenoikeuden vapautta ei keskisessä Euroopassa ole kuin Suomessa.

Se on Suomen uniikki asia. Ja kun siihen kytketään luontopyöräily - ei siis mitään crossiratoja - normaalina pyöräilynä mukaan niin eurooppalaisilla on helposti syytä viettää viikon loma Oulun seudun laajoissa metsissä - kunhan sinne saadaan pyöräilypolut metsiin.

Ja erityisen pöljyyden Oulu tekee jos se luulee olevansa itsekseen vetovoimainen keskisen Euroopan kaupunkeihin verraten - ei varmasti ole. Mutta Oulun ympäristön metsillä on uniikkia vetovoimaa.

Eli Oulun kaupungin ei pidä pilata heti alkuunsa suoria lentoja kuvitelmalla että Oulu olisi uniikki kaupunki. Ei todellakaan ole.

Sitä paitsi Oulu on jo nyt tunnettu talvipyöräilylaupunki maailmalla. Miksi tuossa jutussa ei mainita sanallakaan siitä. Ja siitä ettei tarvitse tehdä mitään aasisiltaa pyöräilyyn Oulun ympäristössä kun se silta on jo.

Koettakaa nyt nähdä Oulussa teknologiaa laajemmin ja löytää ne Oulunseudun upeat maastopyöräreittien mahdollisuudet.


Suomessa on yksi erittäin paha matkailubisneksen vika.

Ajatellaan ensinnäkin suomalaisten omilla arvostuksilla ja hoetaan sitten että kyllä kun me oikein uskomme Oulun polliisiin niin kyllä ne matkailijat tulee. Eikä nähdä omien arvostusten yli mikä Suomessa on aidosti uniikkia joita muualla ei ole - metsät - eikä osata rakentaa niille uniikkiuksille matkailijoiden toiveunta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat