Ihmetellä täytyy - ellei Venäjän ja Kiinan imperialistiset diktatuuriseikkailut riepottelisi niin niiden johtoa kuin Kiinan kommunistista puoluettakin.

 Ihmetellä täytyy - ellei Venäjän ja Kiinan imperialistiset diktatuuriseikkailut riepottelisi niin niiden johtoa kuin Kiinan kommunistista puoluettakin.

Nyt kun Venäjän eväät vähenee päivä päivältä sen sotajoukkojenkin alueiden valtauskyvynkin huvetessa pelkiksi jalkaväen itsemurhajuoksuhyökkäyksiksi.

Onko mikään armeija nöyryyttänyt koskaan itseään kuten suuri ja mahtava puna-armeija.

Kun Ukrainan droonit tuhoaa Venäjän tankit jo ennen etulinjaan pääsemistä ja jopa Venäjän puolellakin ennen edes Ukrainaan pääsyä.

Sillä vaikka Venäjä pudottelisi liitopommeja niin niillä ei Ukrainaa vallata. Sen tajuaa ääliökin.

Lisäksi Ukraina murskaa drooneillaan Venäjää sisältäpäin pala palalta johon laajalla Venäjällä ei ole puolustuskeinoja.

Jolloin Venäjällä kasvaa vääjäämättä kysymys onko hyökkäyksessä Ukrainaan enää mitään järkeä - ja vastaus kuuluu ei - ja että onko Putin vienyt Venäjän sotavoimat sellaiseen alennustilaan ettei Venäjä pysty puolustautumaan enää mitään hyökkäystä vastaan - ja vastaus kuuluu kyllä.

Ja Kiinassa nousee väistämättä nurina - miksi Xi ja kommunistinen puolue lähti Venäjän järjettömään imperialismiseikkailuun mukaan.

Kokonaistuloksena se - että pian on sekä Venäjällä että Kiinassa poliittinen kaaos joka irrottaa niitä diktatuurin järjettömästä otteesta.

Ja BRICS valtiot astuu häpeäviä askelia taaksepäin irtautuakseen Venäjän ja Kiinan toivottomasta imperialismiyrityksestä joka ei lopulta vaikuta murskaavasti muuhun kuin Venäjän ja Kiinan kykyyn toimia diktatuureina. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat