Häpeä Suomi - katteet ympäristöpuheilta katosi hetkessä

 Häpeä Suomi - katteet ympäristöpuheilta katosi hetkessä


STT

" Suomalainen luonnonvarojen kulutus on sekä maailman että Euroopan maiden välisessä vertailussa selvästi keskiarvoa korkeampaa, tiedottaa WWF Suomi tuoreen raportin perusteella.

Suomen asukasta kohden laskettu luonnonvarojen kulutus ylittää kestävyysrajat kaikissa raportin kategorioissa.

Niitä ovat materiaali-, biomassa-, typpi-, fosfori- ja ekologinen jalanjälki. Suomen materiaalijalanjälki on raportin mukaan Euroopan suurin ja ylittää kestävyyden rajat yli seitsenkertaisesti. "


Börje Uimonen #4160652 
Uusi kommentti

Valitettavasti poliittisessa kulttuurissa ei ole aikoihin vaadittu totuudessa pysymistä. Siksi Keskusta, RKP ja Kokoomus voivat kirkkain silmin valehdella olevansa ympäristöstä kiinnostuneita. Mutta eivät tietenkään tee mitään asian hyväksi.

Tässä suhteessa on oikeastaan hämmästyttävää kuinka rehellinen Perussuomalainen puolue on omassa ympäristövastaisuudessaan. Lieneekin ainoita asioita joissa ovat rehellisiä. Ovat varmaan hoksanneet, että rasistit eivät ole mitään ympäristöihmisiä, joten tässä avoimesti itsekäs linja kosiskelee samoja äänestäjiä joille vihreä siirtymä on kirosana.

0
  • eerojuhani vaarala
    Eerojuhani Vaarala #4160673 Kirjoittaja  Muokkaa
    Uusi kommenttiVastaus kommenttiin: #4160652

    Mutta nyt kansa tietää ja kansa vaatii yhä enemmän. Huijaaminen saa korvilleen ulkomailtakin.
    Meitä aletaan pitää ympäristöasioiden paskanpuhujina jotka ovat valehdelleet Suomen ympäristökunnosta vuosikausia. Eli niin sanotusti meni Suomelta ympäristömaine

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat