Minkälainen brändipsykologia on organisaatioilla joilla asiakaseläytyvyys on paennut ohjemuurin taakse.

 Minkälainen brändipsykologia on organisaatioilla joilla asiakaseläytyvyys on paennut ohjemuurin taakse.


Onko niin että kirjoitettu ohjekulttuuri on niin vahva että palvelukulttuuri on heikko ja sitä myöten palveluiden asiakassensitiivisyyspinta heikko ja erityisesti instituutiot etäytyneet asiakasempatiasta - jopa siinä määrin että on muodostunut palvelurakennekuilu - että todennäköisempää on että ei saa asiakaseläytyvää palvelua kuin että saa.

Seuraava kysymys kuuluu - minkälainen brändipsykologia on organisaatioilla joilla asiakaseläytyvyys on paennut ohjemuurin taakse.

Onko kyse ohjemuuriautoritaarisuudesta.


Ps. On paljon tehokkaampaa kun asiantuntija vastaa heti kerralla oikein - kuin että asiakas joutuu kahlaamaan ohjenivaskan joutuakseen selvittämään syntyjä syviä ennenkuin löytää ratkaisun.

Tästä aiheesta on läheinen esimerkki se kun nelisenkymmentä vuotta sitten kävin useita kertoja turhaan pyytämässä  tehokasta lääkettä ihottumaani kunnes ihotautilääkäri sanoi sekunnissa että savipuoli ja kirjoitti lääkkeen joka tehosi.

Onko siis yleisesti ohjehirttäytyneessä palvelukulttuurissa mentävä samaan prosessiin kuin soteuudistuksessa että oikea taho kohtaa oikean tarpeen.

Onhan se nyt järjetöntä että ihmiset opettelee asioita alasta jolla he eivät ole - vain srn vuoksi että nuo alat ovat tappaneet palvelukulttuurin ohjetuotantonsa alle.

Jolloin yhteiskunnassa menee hirveästi ihmisten energiaa turhaan ja toisaalta toisten ihmisten eli osaavien asiakaspalvelijoiden työn tekemiseen kun osaavaa asiakaspalvelua ei ole.

Se on miljardiluokan kansantalous- ja arvotuottotappiota kun ihmiset tavoittelee ohjeiden oppimisen arvoa aloilta joilla he eivät ole ja joista he eivät usein ymmärrä edes perusteita. Ja saavat siitä usein vielä ylimielistä halveksuntaa päälleen kun kompuroivat alalla joka on heille vieras - jossa ylimielisessä suhtautumisessa on kyse jo idiotiasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat