Siirry pääsisältöön

Näin kapeakatseisen itsekäs ja ristiriitainen Turkki on edes itse sitä ymmärtämättä

 Näin kapeakatseisen itsekäs ja ristiriitainen Turkki on edes itse sitä ymmärtämättä


Iltasanomat ( kommentit ** merkkien välissä minun )

Jos kaikki menee hyvin, millaisella aikataululla Turkki voisi ratifioida Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyydet?

– Meitä ei sido aikapaine. Arvioimme tätä (Suomen Nato-jäsenyyden ratifiointia) olosuhteiden, emme kalenterin perusteella.

** näin väittää Turkki - ymmärtämättä että olosuhde Suomelle on vaikea josta seuraa myös aikapaine - sillä se että Suomi ei kuulu Natoon saattaa olla houkutin Venäjälle hyökätä. Koska näin on ovat Yhdysvallat ja Britannia - oman velton asenteensa vuoksi Turkin itsekkääseen kiristykseen - auttamaan Suomea ja Ruotsia. 

Siis - amerikkalaiset ja britit ovat - ja ehkä jopa joutuvat kuolemaan Suomessa jos Venäjä hyökkää - Turkin typerän omanapasokean itsekkyyden takia. Josta voi tehdä johtopäätöksen - Turkki on kehittymätön mihinkään luotettavaan liittoon minkään tahon kanssa - ennenkaikkea älykkyyttä kapeuttavan totaalisen kieroilevan itsekkyyden vuoksi. Jonka vuoksi Turkki pitäisi potkaista ulos Natosta. Ja Suomen ja Ruotsin katkaista diplomaattisuhteet Turkin kanssa - sillä Turkki on välillisesti ties kuinka monella tavalla niille kansallinen uhka.

Ja amerikkalaiset ja britit ovat naiiveja Turkin suhteen. **

Mitä Turkki ajattelee Suomen ja Ruotsin päätöksestä hakea Nato-jäsenyyttä?

Çonkarin mukaan Turkki on aina ollut Naton avoimien ovien politiikan vahva tukija, joten Suomen ja Ruotsin Nato-hakemukset olivat tervetulleita.

Hän muistuttaa, että Nato-jäsenyys ei tarkoita vain turvallisuutta, vaan kaikkien jäsenmaiden on toimittava yksimielisesti ja solidaarisesti. Turkin periaatteellinen kanta kumpuaa tästä tosiasiasta.

– Meidän täytyy nähdä sekä Suomelta että Ruotsilta aitoa solidaarisuutta liittyen oikeutettuun turvallisuushuoleemme terrorismin torjunnassa.

** Mitä hemmetin solidaarisuutta Turkki osoittaa edes muille Nato-maille kuten amerikkalaisille ja briteille asettaessaan ne kuolemanuhan vaaran alle jos Venäjä saa päähänsä hyökätä Natottomaan Suomeen. Brittejä ja amerikkalaisia siinä kuolee myös. Paskanjauhantaa on se kun Turkki puhuu solidaarisuudesta - omasta kieroudestaan se puhuu. **

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat