Miten Turun kaupunginvaltuuston viisi valtakunnallista merkittävää poliitikkoa ovat päästäneet Logomo siltakatastrofin syntymään

 Miten Turun kaupunginvaltuuston viisi valtakunnallista merkittävää poliitikkoa ovat päästäneet Logomo siltakatastrofin syntymään


Kokoomuksen Petteri Orpo, vasemmiston Li Andersson, vihreiden Ville Niinistö, demareiden Aki Linden ja perussuomalaisten Ville Tavio.

Miten he ovat voineet antaa siltalimbon tapahtua.


Siinäpä tuhannen taalan ”kysymys” mikä on vastauksesi.
esimerkiksi pankki lainaa sinulle rahaa kylpyhuoneen remonttiin.Valitset remontoijan ja suunnittelijanTyöt aloitetaan. Menee jokin aika ja urakoitsija ilmoittaa, että suunnittelussa on virhe ja sovittu urakka summa ei riitä.Olet ottanut pankista lainan.Tarvitset lisää rahaa.Onko se pankin vika, että tarvitset lisää rahaa.
Plussaa blogistille, että löysi ko. tapahtumaan muitakin sormella osoitettavia kuin kokomuksen.Tuskin maltan odottaan jatkotoimenpiteitä ”syyllisten” löytämiseksi ja korvaus vastuuseen saattamiseksi.
Onhan se ihmeellistä kun vastuun kaantajia ei ole aikaisemminkaan löytynyt.Mitä luulet, että tämä tapaus olisi poikkeus.
Kyllä ehdottomasti ko. henkilöiden pitää erota Turun kaupungin valtuustosta.
Mitä luulet, että näin tulee tapahtumaan.

0

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat