Me lännessä voimme auttaa ja tukea ihmisiä diktatuureissa demokratian kummijärjestelmällä jolla emme hylkää ihmisiä diktatuurin kauhujen keskellä

Me lännessä voimme auttaa ja tukea ihmisiä diktatuureissa demokratian kummijärjestelmällä jolla emme hylkää ihmisiä diktatuurin kauhujen keskellä

Venäjän diktaratuuriperinteeseen pitää hyökätä demokratialla eri alueellisista suunnista pakottein, houkuttimin, palkkioin ja yhteistyösopimuksin demokraattisten valtioiden kanssa - myös poliitikkojen kummijärjestelmällä venäläisten kanssa


 Demokraattiset maat voivat internetin avulla luoda demokraattisia ryhmittymiä eri alueille eri puolille Venäjää. 

Internetissä demokraattiset voimat voivat kokoontua mistäpäin Venäjää tahansa.

Kansa Venäjällä pitää saada ymmärtämään ja osalliseksi demokratian hyvyydestä.

Lännen pitää luoda vastakkainasettelua diktatuurin kanssa.

Internetissä voi myös kouluttaa, kurssittaa ja tehdä tutkintoja demokratiasta. Joilla demokratian asemaa Venäjän eri alueilla saadaan vahvistettua ja vakiinnutettua.

Pienetkin alueelliset demokraattiset ryhmät voivat pitää internetissä alueensa konkreettisten asioiden suhteen lännen konsultoivalla tuella ja kertoen lännen demokraattisista ratkaisuista.


Venäjän diktatuurin perinne pitää asettaa aktiivisesti vastakkain demokratian kanssa.

Pitää luoda myös lännen poliitikkojen ja Venäjän eri toimijoiden välille demokratian kummijärjestelmä. Että lännen kummi ei hylkää venäläistä kummikumppaniaan neuvoitta missään tilanteessa.

Mutta myös niin päin että lännen kummi tulee tietoiseksi mitä venäläisen kummin alueella tapahtuu ja asioista voi keskustella - siis eräänlaista demokratiaterapiaakin.

Että on läntisen poliitikon kunnia ja velvollisuus että on kummi diktatuurimaassa jota auttaa demokratian tielle myös vaikuttamaan siihen suuntaan alueellaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat