On käsittämätöntä - ja käsityskyvytöntä - ettei vieläkään osata edes perustasolla ajatella mikä vastuu kuuluu sähköpotkulautailussa kullekin taholle

On käsittämätöntä - ja käsityskyvytöntä -  ettei vieläkään osata edes perustasolla ajatella mikä vastuu kuuluu sähköpotkulautailussa kullekin taholle


1. Sähköpotkulautailijalle

2. Niiden myyjille

3. Niiden vuokraajille

4. Kunnille

5. Lainsäädännölle

6. Sille että sähköpotkulaudoille on saatava tilaa niin autoliikenteeltä kuin autopaikoitukseltakin - yhteen auton parkkiruutuun mahtuu ehkä jopa 40 sähköpotkulautaa.

Mutta onko missään kunnassa koskaan varattu yhtä tai kahta parkkiruutua sähköpotkulaudoille.

Laskekaa nyt hemmetti montako potkulautaa mahtuu parkkiruutuun ja katsokaa montako parkkiruutua niille pitää varata kullekin katuosuudelle ja mihin kohtaan. Ja jotta aivan liikaa jo ajattelisin muiden puolesta kun muut saa ajattelemattomuudesta palkkaa ja minä ajattelemisestani en vaan jatkuvaa vittuilua mm somekeräilyeräpaikassa Uuden Suomen Puheenvuorossa - niin olkaa sitten kaupunkien hallinnossa valmiita myös siihen että tilanteen mukaan parkkiruutuja voi varata tiettyihin paikkoihin lisää - jos edes tämmöinen pikkuinen tilannekohtainen dynaamisuus sattuisi kuntien hallinnolta onnistumaan. Ihan vaikka testinä.


Koko homma on hallinnon tasolla - edelleen - ihan yhtä sekaisin kuin sähköpotkulaudat Ylen jutun kuvassa.

Kuinka se voi olla näin toivotonta ettei kukaan saa strategista asetelmaa tai edes ymmärrystä siitä mistä palikoista koko ongelma koostuu. Jolloin kyky strategiseen suunnitteluunkin on turha.

Kyllä Suomi, Suomen hallinto ja kansa kyntää aivan liian syvällä strategisen hahmotuskyvyn ja ajattelun suhteen.

Joka ikinen päivä pääsee moittimaan sellaisesta.


https://yle.fi/uutiset/74-20002260

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat