Eikö tilanne näytä siltä että Venäjän joukot Ukrainassa ovat pelkistymässä yhä enemmän rikollisiksi rosvojoukoiksi

Eikö tilanne näytä siltä että Venäjän joukot Ukrainassa ovat pelkistymässä yhä enemmän rikollisiksi rosvojoukoiksi


 Ensin Putin huijasi kokemattomat asevelvolliset suoraan rintamalle, sitten haki varastavia sotilaita itäisestä Venäjästä, tsetseeniroistoja, nyttemmin suorastaan pakko-otettuja mutta myös määräaikaisia palkkasotilaita viimeisenä käänteenä Wagner-joukkojen lisääminen kriminaaneilla aineksilla.

Kuva kirkastuu koko ajan että koko Putinin joukkio ylhäältä alas on vain valtioksi naamioitunut väkivaltainen rosvojoukko.

Kysymys kuuluu - miten Kiina voi sietää tämmöistä menoa - ja - eikö Putinin hallinnon voisi pudottaa suoraan valtiostatuksesta sen kaikkine ominaisuuksineen pelkäksi isisin kaltaiseksi tuhottavaksi rikollisjoukkioksi.

Brittitiedustelu: Venäjä käyttänyt Wagner-yhtiön palkkasotilaita rintamalinjansa vahvistamiseen

Venäjä on käyttänyt Ukrainassa Wagner-yhtiön palkkasotilaita joukkojen vahvistamiseen rintamalinjoilla. Näin kertoo brittitiedustelu päivittäisessä tilannekatsauksessaan viestipalvelu Twitterissä.

Sen mukaan yhtiö on madaltanut muun muassa rekrytointivaatimuksiaan. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että yhtiö palkkaa tällä hetkellä aiemmin tuomittuja ja mustalle listalle asetettuja henkilöitä.

Venäjän on jo keväällä kerrottu käyttävän Wagner-yhtiön joukkoja osallisena Ukrainan sodassa "


Ps. Putinin hallinnon heikoin lenkki Medvedev paljastaa taas epäsuorasti Putinin hallinnon sodan häviämistunnelmat.


Olemmeko piankin näkemässä että Putinin hallinto yhtäkkiä jättää uppoavan laivan ja pakenee kuka minnekin.


Eerojuhani Vaarala #3706972 Kirjoittaja  Muokkaa

Uusi kommenttiVastaus kommenttiin: #3706924

Ehkä kyse siinä – ettei länsi kukista Venäjää kun se ei enää pahemmaksi tule ja armeijaltaan heikkenee vaan – on tasapainottelu sen kanssa että Venäjän armeija luhistuu luhistumistaan Ukrainassa – ja sen kanssa ettei Venäjä lähde täysliikekannallepanoon – ydinaseuhkakertoimen kanssa varustettuna.

Mutta jos Putin tekee täysliikekannallepanon – niin siitä seuraa varmaan se että länsi panee kaikki hanat auki joka puolelta Venäjää – mutta myös se – että Venäjällä nousee vastarinta kenties sisällissodiksi asti. Koska siellä varmasti armeijan joukossa irtautuu osastoja kutsumukseen – että nyt tämä Putin-paska riittää.

Siksi tämä tilanne on myös ja etenkin Putinille tasapainottelua kuilun partaalla. Että milloin valmiiksi laho historiafantasialauta uljaasta uudesta traarin Venäjästä pettää – ja tulee täysi pudotus hautaan asti.

Eli ei tämä suuressa kuvassa Putinille hyvää ennusta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat