Ihailla täytyy Suomen puolustusvoimien vaatimattomasti ääntä pitämätöntä logistiikkasuoritusta niillä niukoilla määrärahoilla mitä sillä on ollut

 Ihailla täytyy Suomen puolustusvoimien vaatimattomasti ääntä pitämätöntä logistiikkasuoritusta niillä niukoilla määrärahoilla mitä sillä on ollut


Siinä on pidetty kiihkotta mielessä Talvi- ja Jatkosodan pitkät haavat - että tätä ei saa tapahtua enää uudestaan.

Innoittajana myös varmaankin taustalla Talvi- ja Jatkosodassa osoitettu tosiasia - suomalainen sotilas on erittäin suorituskykyinen ja itsenäisesti innovoiva myös yksilötasolla.

Oheinen video kertoo selkeästi merkittävän asian - meidän ammusvarastojamme ette tykistöllä tai ohjuksilla tuhoa.

https://www.verkkouutiset.fi/a/puolustusvoimat-julkaisi-videon-ohjuksen-matka-luolastaan-ammuntaan/

Suomen puolustusvoimien logistiikka on siis loistoiskussa.

Tähän vertaillen on ihan pakko tavallisten yritysten logistiikkajohtamisen epäkunniaksi sanoa - että se on nykyään täyttä paskaa - luokkaa paketin kulku pakettiseurannan lähtemisilmoituksen jälkeen Vantaalta kestää Tampereelle Matkahuollolla viikon, missä helvetissä se paketti on viikon seilannut. Ja yritykset maksaa Postille siitä että se veisi paketit suoraan ihmisille - mutta Posti tekee säännönmukaisesti todistetuksi oharin ja viekin sen postiin asiakkaan itsensä noudettavaksi - käymättä ollenkaan asiakkaan oven takana.

Kysymys kuuluu montako miljoonaa euroa yritykset voi periä takaisin palvelusta jonka ostivat asiakkaalle jota palvelua asiakas ei koskaan saanut.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Searching instrumentalist to be feat artist to my improvisations

Saamelaisten ulkohipiänsä kyttääminen on mennyt älyttömyyksiin

Pelkällä urheilukentän päällysteen hinnalla saisi joka kuntaan ostettua aktiivisille kulttuurinharrastajille omat tilat